Sunday on TV – 2/24/13

Season Finale

  • Container Wars (#106) – TruTV @ 10:30/9:30c

Specials/Sports

  • Countdown to the Red Carpet: The 2013 Academy Awards – E! @ 1:30/12:30c (4-Hour Special)
  • Live from the Red Carpet: The 2013 Academy Awards – E! @ 5:30/4:30c (3-Hour Special)
  • The 85th Annual Academy Awards – ABC @ 8:30/7:30c (3-Hour Special)
  • The Oscars Red Carpet Live – ABC @ 7/6c, 7:30/6:30c, & 8/7c (3 30-Minute Specials, Pts 1-3)

New

  • Bar Rescue (#303) – Spike TV @ 10/9c
  • Californication (#606) – Showtime @ 10:30/9:30c
  • Car Lot Rescue (#103) – Spike TV @ 11/10c
  • Chopped – Food Network @ 8/7c
  • Enlightened (#17/207) – HBO @ 9:30/8:30c
  • Girls (#17/207) – HBO @ 9/8c
  • House of Lies (#206) – Showtime @ 10/9c
  • Iron Chef America – Food Network @ 10/9c
  • Mob Wives (#307) – VH1 @ 10/9c
  • Shameless (#306) – Showtime @ 9/8c
  • Storage Hunters (#221) – TruTV @ 10/9c
  • Talking Dead (#211-60) – AMC @ 10:01/9:01c
  • The Amazing Race (#2202) – CBS @ 8/7c
  • The Walking Dead (#311) – AMC @ 9/8c
  • Worst Cooks in America – Food Network @ 9/8c

ABC

  • *Special*The Oscars Red Carpet Live @ 7/6c, 7:30/6:30c, & 8/7c (3 30-Minute Specials, Pts 1-3)
  • *Special*The 85th Annual Academy Awards @ 8:30/7:30c (3-Hour Special)

CBS

  • *New*The Amazing Race (#2202) @ 8/7c

AMC

  • *New*The Walking Dead (#311) @ 9/8c
  • *New*Talking Dead (#211-60) @ 10:01/9:01c

E!

  • *Special*Countdown to the Red Carpet: The 2013 Academy Awards @ 1:30/12:30c (4-Hour Special)
  • *Special*Live from the Red Carpet: The 2013 Academy Awards @ 5:30/4:30c (3-Hour Special)

Food Network

  • *New*Chopped @ 8/7c
  • *New*Worst Cooks in America @ 9/8c
  • *New*Iron Chef America @ 10/9c

HBO

  • *New*Girls (#17/207) @ 9/8c
  • *New*Enlightened (#17/207) @ 9:30/8:30c

Showtime

  • *New*Shameless (#306) @ 9/8c
  • *New*House of Lies (#206) @ 10/9c
  • *New*Californication (#606) @ 10:30/9:30c

Spike TV

  • *New*Bar Rescue (#303) @ 10/9c
  • *New*Car Lot Rescue (#103) @ 11/10c

TruTV

  • *New*Storage Hunters (#221) @ 10/9c
  • *Season Finale*Container Wars (#106) @ 10:30/9:30c

VH1

  • *New*Mob Wives (#307) @ 10/9c

1:30/12:30c

  • *Special*Countdown to the Red Carpet: The 2013 Academy Awards – E! (4-Hour Special)

5:30/4:30c

  • *Special*Live from the Red Carpet: The 2013 Academy Awards – E! (3-Hour Special)

7:00/6:00c

  • *Special*The Oscars Red Carpet Live – ABC (3 30-Minute Specials, Pts 1-3)

7:30/6:30c

  • *Special*The Oscars Red Carpet Live – ABC (3 30-Minute Specials, Pts 1-3)

8:00/7:00c

  • *New*Chopped – Food Network
  • *New*The Amazing Race (#2202) – CBS
  • *Special*The Oscars Red Carpet Live – ABC (3 30-Minute Specials, Pts 1-3)

8:30/7:30c

  • *Special*The 85th Annual Academy Awards – ABC (3-Hour Special)

9:00/8:00c

  • *New*Girls (#17/207) – HBO
  • *New*Shameless (#306) – Showtime
  • *New*The Walking Dead (#311) – AMC
  • *New*Worst Cooks in America – Food Network

9:30/8:30c

  • *New*Enlightened (#17/207) – HBO

10:00/9:00c

  • *New*Bar Rescue (#303) – Spike TV
  • *New*House of Lies (#206) – Showtime
  • *New*Iron Chef America – Food Network
  • *New*Mob Wives (#307) – VH1
  • *New*Storage Hunters (#221) – TruTV
  • *New*Talking Dead (#211-60) – AMC (10:01/9:01c)

10:30/9:30c

  • *New*Californication (#606) – Showtime
  • *Season Finale*Container Wars (#106) – TruTV

Full Schedule

  • *Season Finale*Container Wars (#106) – TruTV @ 10:30/9:30c
  • *Special*Countdown to the Red Carpet: The 2013 Academy Awards – E! @ 1:30/12:30c (4-Hour Special)
  • *Special*Live from the Red Carpet: The 2013 Academy Awards – E! @ 5:30/4:30c (3-Hour Special)
  • *Special*The 85th Annual Academy Awards – ABC @ 8:30/7:30c (3-Hour Special)
  • *Special*The Oscars Red Carpet Live – ABC @ 7/6c, 7:30/6:30c, & 8/7c (3 30-Minute Specials, Pts 1-3)
  • *New*Bar Rescue (#303) – Spike TV @ 10/9c
  • *New*Californication (#606) – Showtime @ 10:30/9:30c
  • *New*Car Lot Rescue (#103) – Spike TV @ 11/10c
  • *New*Chopped – Food Network @ 8/7c
  • *New*Enlightened (#17/207) – HBO @ 9:30/8:30c
  • *New*Girls (#17/207) – HBO @ 9/8c
  • *New*House of Lies (#206) – Showtime @ 10/9c
  • *New*Iron Chef America – Food Network @ 10/9c
  • *New*Mob Wives (#307) – VH1 @ 10/9c
  • *New*Shameless (#306) – Showtime @ 9/8c
  • *New*Storage Hunters (#221) – TruTV @ 10/9c
  • *New*Talking Dead (#211-60) – AMC @ 10:01/9:01c
  • *New*The Amazing Race (#2202) – CBS @ 8/7c
  • *New*The Walking Dead (#311) – AMC @ 9/8c
  • *New*Worst Cooks in America – Food Network @ 9/8c

Share
This entry was posted in Today on TV and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.